divendres, 4 de desembre del 2020

COMPETÈNCIA COMUNICATIVA: EXPOSICIONS ORALS -- SETENA SESSIÓ 04/12/2020

 I, en un tres i no res, hem arribat a l'última sessió de les exposicions orals individuals. Hem pogut comprovar com, amb il·lusió i ganes, es poden fer molt bé les coses. Des de la primera fins a l'útima sessió hi ha hagut exposicions de temàtiques ben diferents, i en totes s'han aconseguit assolir els objectius que els professors marcàrem: aprendre a parlar en públic, demostrar que dominem algun tema, fer-nos entendre, saber captar l'atenció dels companys i companyes i respectar-nos.

 EL FUTBOL AMERICÀ

L'última exposició ha sigut la de Lukas B. No li ha calgut tenir un guió davant perquè ho sap absolutament tot sobre aquest esport nord-americà, fins al punt que haguera pogut continuar parlant-ne tota la classe.

Podeu trobar el seu treball clicant en exposició de Lukas B.







I per a practicar l'EXPRESSIÓ ESCRITA teniu la següent tasca: Heu de visionar el curtmetratge i contar tot el que passa. Intenteu explicar tots els detalls.
Recordeu de fer bona lletra, de fixar-vos en l'ortografia (totes les anotacions que he anat fent-vos en els resums del llibre de lectura) i de posar adequadament els signes de puntuació (comes, punt i comes i punts). S'haurà de fer a la llibreta i ja ho arreplegaré a classe.
Clica en l'enllaç següent EL VENEDOR DE FUM 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALL FINAL RESULTAT DEL TALLER. EXPOSICIÓ DELS POEMES ELABORATS

 Queden 3 dies de curs. És hora de mirar enrere i veure tot el que hem fet. I la veritat és que ha estat un curs molt profitós. Hem aprés a ...