divendres, 12 de març del 2021

EXPOSICIONS ORALS PER GRUPS PER A MILLORAR LA COMPETÈNCIA COMUNICATIVA. 6a SESSIÓ 12/03/2021

 Última sessió d'aquesta segona avaluació d'exposicions orals per grups. I, com era d'esperar, Vera, Paula i Martina ens han fet una brillantíssima exposició sobre la inoblidable ISABEL-CLARA SIMÓ.  Han tractat tots els punts molt bé. Al final ens han examinat al públic amb un KAHOOT.



Ací tenim Vera, Paula i Martina en el mateix moment d'acabar l'exposició.


Trobareu la seua exposició clicant en  ISABEL-CLARA SIMÓ


Un fragment que van llegir sobre la síntesi d'una de les obres més conegudes i exitoses de l'escriptora alcoiana: JÚLIA

Júlia

L'ambició d'una obrera en temps de revoltes

En plena Revolució del Petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat, aprofita la primera ocasió que se li presenta per a canviar d’estatus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida. Júlia, però, no deixarà que res ni ningú posen fi al seu somni.
Quan Joan Fuster reptà els escriptors alcoians a escriure una novel·la sobre la Revolució del Petroli, Isabel-Clara Simó va recollir el guant. El resultat és Julia, que ha esdevingut un clàssic indiscutible de la literatura catalana contemporània. Una novel·la imprescindible.

I en la segona part de la sessió hem escoltat i comentada la lletra de dues cançons de grups emblemàtics del panorama musical valencià dels últims anys: La vida sense tu  del grup OBRINT PAS i la cançó Quan caminàvem  del grup ASPENCAT.

Cançó: La vida sense tu d'OBRINT PAS



Cançó: Quan caminàvem  d'ASPENCAT

I amb açò acabem la segona avaluació. Molt contents pel treball, l'esforç, les ganes i la il·lusió amb què han treballat en aquesta avaluació. Per a la següent els esperen sorpreses i més ganes d'aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TREBALL FINAL RESULTAT DEL TALLER. EXPOSICIÓ DELS POEMES ELABORATS

 Queden 3 dies de curs. És hora de mirar enrere i veure tot el que hem fet. I la veritat és que ha estat un curs molt profitós. Hem aprés a ...